- Alivenci
- Amandine cu fondant si crema de ciocolata | Amandine – chocolate cakes
- Beţisoare crocante de dovlecei
- Branzoaice trandafir
- CAS DIN MUST CA LA TELEORMAN
- Cel mai bun cozonac cu nuca, cacao si rahat
- Ciorba a la Grec
- Ciorbă de burtă
- Ciorba de Miel
- Clătite cu ce-o fi | Radu Anton Roman
- Covrigei de casa
- Cremsnit cu crema de vanilie si frisca
- Crofne Bãnãțene
- Drob de miel | Romanian Easter recipe: Drob de miel (lamb haggis)
- Eclere cu crema de vanilie
- Fasole batuta
- Fasole cu ciolan
- Fasole Frecata
- Fursecuri de Crăciun cu migdale și gem
- Găluște cu prune/Zwetschgenknödel | video
- Gogoși pufoase și aerate cu brânză dulce de vaci
- Green Bean Soup
- HENCLEȘ – LICHIU – CU PRUNE – video
- Islere
- Mititeii de la Carul cu bere | Mititei (Romanian Street Food)
- MOLDAVIAN YEAST PASTRIES WITH HONEY WALNUT TOPPING – MUCENICI
- Mucenici – Sweet Breads with Honey and Walnuts
- Pâine cu maia
- Pasca (Romanian Easter Bread) | Pasca cu Branza (Romanian Easter Cake with Cheese) | Pasca cu branza dulce | Pască tradițională (cu brânză dulce și stafide)
- Papanași moldovenești
- Papanasi cu branza de vaci | Papanasi cu branza – Turos gomboc
- Placinta cu Branza
- Prăjitura arici, aka Lamingtons 🙂
- Prăjitură Boema
- PRAJITURA CU CAISE SI IAURT
- Prăjitură cu cireşe
- Prajitura cu mere si ciocolata
- Prajitura Dobos
- Prăjitura cu rabarbură
- Prajitura desteapta
- Prăjitură ”Regina Maria” – cu blat de pricomigdală și cremă de ciocolată
- Salam de biscuiţi cu rahat
- Sarmalele de Craciun
- Savarine de cofetarie facute acasa reteta simpla
- Supa crema de ardei copti
- Taietei cu branza-Turos Csusza
- Tochitura moldoveneasca
- Tort Joffre
- Trandafiri: Dulceata | Sirop
- Beetroot risotto with goat chees and lovage (leustean)
- Idei pentru masa de Pasti | Retete pentru masa de Paste
Blogs
Pingback: Romanian Cookbook | Romanian Itineraries
Pingback: Există sau nu bucătăria tradiţională românească? | Romanian Itineraries
Pingback: RECIPE: Sarmale from Bucharest | Romanian Itineraries
Pingback: Rețeta lu’ Dinescu: Vinete pane şi plătică „batjocorită” | Romanian Itineraries
Pingback: RECIPE: Salata de Vinete | Romanian Itineraries
Pingback: RECIPE: Pasca | Romanian Itineraries
Pingback: DOBROGEA: Retete culinare mancaruri cu peste | Romanian Itineraries
Pingback: RECIPE: Vine leaf rolls with leek, rice and zucchini seed | Romanian Itineraries
Pingback: Romanian Food: An Introduction to Romanian Cuisine | Romanian Itineraries
Pingback: RECIPE: Mucenici | Romanian Itineraries
Pingback: ROMANIA: Most Popular Dishes | C I T I N E R A R I E S